Manşet

2 Arazi Aracı Hediye Edildi

Taraftar Derneğinden Belediyeye Destek

 

Bodrum 1905 Galatasaraylılar derneğinin kurucu üyelerinden iş insanı Güray Çargallı, Gülermak A.Ş’nin desteğiyle Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne, 2 adet Mitsubishi L 200 arazi aracını bağışta bulundular.

“Güray Çargallı ve Gülermak ailesine, yangın afetiyle mücadele için vermiş oldukları destekten dolayı Bodrum 1905 Galatasaraylılar derneğimiz ve Bodrumlu hemşerilerim adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diyen Bodrum 1905 Galatasaraylılar derneği Başkanı Cankat Boylu, “Orman yangınlarında canla başla çalışan Bodrum Belediyesi Zabıta ekiplerinin arazide kullanabilecekleri 2 adet Mitsubishi L 200 hediye eden Güray Çargallı ve Gülermak ailesi boş durmamak birşeyler yapmak istiyorlardı. Yönlendirmemizle Belediye zabıtaları için iki arazi aracı hediye ettiler. Teşekkür ederiz” dedi.

Arazi araçlarını Güray Çargallı ve Gülermak ailesinden teslim alan Bodrum Belediye Zabıta Müdürü Deniz Özyıldız, “Yapılan lojistik destek için teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu