EkonomiGündemManşetSağlık

SÜT BİRLİĞİ’NDEN KOVİD-19 MÜCADELESİNE TAM DESTEK

Milas Kaymakamlığı Vefa Destek Grubu’nda yer alan Milas Süt Birliği, koronavirüs salgını sürecinde kamu yararı için çalışan kurum kuruluşlara maske, eldiven ve dezenfektan desteğinde bulundu. Milaslı üreticilerin tüm Türkiye için üretmeye devam ettiğine vurgu yapan Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, virüs salgınına karşı birlikte mücadeleye dikkat çekti.

Milas Kaymakamlığı Vefa Destek Grubu’nda yer alan Milas Süt Birliği, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı, Sağlık Bakanlığı’nın güncel yönlendirmeleri çerçevesinde, “Öncelik insan sağlığı” diyerek tedbir ve önlemlerini aldıktan sonra, kamu yararına çalışan kurum ve kuruluşlara maske, eldiven ve dezenfektan desteği sağladı.

Milas Kaymakamı Sayın Eren Arslan’ın bilgisi dahilinde atölyelerinde yıkanabilir maske üreten Milas Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile iletişime geçerek maske tedarik eden Milas Süt Birliği, öncelikle 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nde ve Özel İzan Sağlık Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarına yıkanabilir maske ile destek oldu.

Milas Süt Birliği, ardından üreticilerin üretime devam edebilmesi için bu zor şartlarda sahada büyük emek veren Muğla Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Milas Tarım ve Orman Müdürlüğü personeline ise maske ve eldiven tedarik etti.

Milas Süt Birliği, Kovid-19 mücadelesine destek kapsamında; güvenlik güçlerine ve ilçede görev yapan gazetecilere de yıkanabilir maske temin etti.

MİLASLI ÜRETİCİLER TÜRKİYE İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

Birlik üyesi üreticilerin ve tüketicilerin salgına karşı korunması adına Milas Süt Birliği olarak tüm tedbir ve önlemleri aldıklarını söyleyen Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, “Milaslı üreticilerimiz, Türkiye için üretmeye devam ediyor. Ülkemizin gıda ihtiyacını karşılamak için cefakarca üretime devam eden tüm üreticilerimizi saygıyla selamlıyorum.” diyerek, gıda sektöründeki üretimin hız kesmemesi ve Kovit-19 mücadelesinin başarıya ulaşabilmesi için sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerinin altını çizdi.

“İçerisinde bulunduğumuz Vefa Destek Grubu’nda çalışmalara önderlik eden Milas Kaymakamız Sayın Eren Arslan’a teşekkürlerimizi sunuyorum. Milas’ta üretilen sütün, ulusal firmalara ulaşmasında, gıda zincirinin aksamadan Türkiye genelinde tüketiciye sunulmasında bizler kadar özen ve gayret gösteren Milas Belediyesi Başkanı Sayın Muhammet Tokat’a, Milas Emniyet Müdürü Sayın Erman Akkaya’ya, Milas Jandarma Komutanı Sayın Yarbay Hayrettin Fidan’a, tüm güvenlik güçlerimize, Birliğimize yüz koruma siperliği temin eden Milas Gençlik Merkezi Müdürü Sayın Aşkın Binbir’e, yıkanabilir maske üretiminde destek olan Milas Halk Eğitimi Müdürü Sayın Tunahan Bayram’a da değerli katkıları için de ayrıca teşekkür ederiz.” diyen Başkan Gezgin, halk sağlığı için emek veren sağlık çalışanlarına, üretici ve tüketici için çalışmalarını aralıksız sürdüren Tarım ve Orman Müdürlüğü personeline, halkın güvenliği ve huzuru için 7/24 mesai yapan güvenlik güçlerine, halkı aydınlatan gazetecilere öncelikle sağlık, çalışmalarında da başarılarının devamını diledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu