AsayişÇevreGündemHayatManşet

YAVRU KEDİLERİ SUNİ TENEFFÜS İLE HAYATTA TUTTULAR

Bodrum’da bir süpermarkete ait konteynerde yangın çıktı. Yangın söndürüldükten sonra konteynır içindeki yavru kedileri fark eden itfaiye erleri ve vatandaşlar, kedileri hayatta tutabilmek için yoğun çaba harcadı.

Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki bir marketin yan tarafından bulunan geri dönüşüm malzemelerinin atıldığı konteynerde belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.

Kartonların tutuşmasıyla bir anda büyüyen yangını fark eden çevredeki vatandaşlar ve market çalışanları itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine ulaşan Bodrum İtfaiye Grup Amirliği’ne bağlı ekipler alevlere müdahale etti. Soğutma çalışmaları esnasında konteyner içerisinde henüz birkaç günlük 4 yavru olduğunu kedi fark edilince itfaiye erleri ve vatandaşlar kedileri hayatta tutabilmek için yoğun uğraş verdi.

Yavru kedilere suni teneffüs uygulama yaparak nefes alabilmeleri için uğraşan ekipler ve vatandaşlar, uzun süre kedileri hayata döndürmeye çalıştı. O esnada bazı market çalışanlarının olan biteni ağlayarak izlediği görüldü.

Yapılan müdahaleler sonucu 4 yavru kediden 2 tanesi kurtarılırken, 2 tanesi ise yaşamını yitirdi. Hayata döndürülen kediler, anne kedinin alabilmesi güvenli bir yere bırakıldı.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu