GündemManşetSağlık

NÜFUS MÜDÜRÜNDEN PERSONELİNE SPERLİK…

Her gün yüzlerce vatandaşın girdiği devlet dairelerinin başında gelen Bodrum Nüfus Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personelinin sağlığı konusunda hassasiyet gösteren kurum müdürü Ahmet Güner, ürettiği çözümle sosyal mesafe kuralı konusunda yaşanacak olumsuzlukları en aza indirgedi. Genelde maskeyle korunan çalışanların bu şekilde kalkan maske yöntemiyle korunması vatandaşlarının da dikkatini çekti.

Arena Bodrum Haber’in dikkatini çeken bu uygulamayı kurum müdürü Ahmet Güner’e sorduk. Kendi imkanıyla temin ettiği malzemeyle son günlerde 3D yazıcılarla üretilen maskeleri manuel olarak üreten Güner, ürettiği çözüm için basit ama etkili diyerek şunları söyledi;

“Kırtasiye ve nalbur üzerinden temin ettiğim malzemeleri el işçiliğiyle bir araya getirdim. Ortaya çıkan maske çalışanlarımın sosyal mesafeye hassasiyet göstermeyen vatandaşlardan bulaşma ihtimali olan virüsün riskini en aza indiriyor. Bu yöntemle korunmak hem etkili hemde yapılması basit.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu