EğitimEkonomiGündemManşet

GENÇLİK KOLLARINDAN ÖĞRENCİLERE DESTEK ÇAĞRISI

CHP Bodrum Gençlik Kolları Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, Bodrum’da öğretim gören üniversite öğrencileri için destek çağrısında bulunuldu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Değerli Bodrum Halkı; Ülkemizin geçtiği zor günler, bütün iş dünyasını etkilediği gibi maalesef öğrencilerimize de etkilerini göstermeye başladı.
İlçemizde Bulunan Muğla Sıtkı Koçman Güzel Sanatlar Fakültesi ve Denizcilik Yüksekokulu öğrencileri çok zor günlerden geçiyor.
Ülkemizde öğrenci olmanın zor olduğu gerçeği ile işlerin dahada zorlaştığı aşikar.
Tek dertleri okullarını okuyup, memlekete faydalı gençler olmak isteyen bu arkadaşlarımızın şu anda bütün dertleri maalesef kira,fatura ve maddi sıkıntılara yerini bırakmıştır.
Ülkemizde bulunan her yetkili kurumun öğrenci kardeşlerimize bu zor zamanlarda sahip çıkmak en büyük sorumluluğudur.
Eğer bu kardeşlerimize yardımcı olmaz isek, maalesef okul hayatlarını dondurmak veya tamamen bırakmaya mecbur kalacaklar.
O yüzden bu işi kadere bırakma şansımız ne yazık ki yok.
Genç arkadaşlarımıza bu dönemde destek olmayacağız da ne zaman destek olacağız?
Değerli Devlet Yetkilileri; İlçemizde ve Tüm Türkiye’de ilk sorumluluğumuz bu arkadaşlarımıza bu zor günlerde destek olmaktır.
Bizler CHP Bodrum Gençlik Kolları olarak her türlü yardımı yapmaya hazırız.
Siyasi görüşü, anlayışı ne olursa olsun tüm Siyasi Partilerden aynı tutumu bekliyoruz.
Misafirimiz olarak ilçemize gelen bu gençler, buradan ayrılırken Bodrum’un güzel hatıraları ile ayrılmalarını sağlamak için hepimiz taşın altına elimizi sokmak mecburiyetindeyiz.
Belediyelerimizin imkanları maalesef bu zor süreçler için tam olarak yeterli değildir.
Bu hali ile dahi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 30 bin öğrenciye bu zorlu süreçlerde 3200 TL burs yatıracağını kamuoyuna açıklamıştır.
Aynı duyarlılığı Milli Eğitim Bakanlığımız ve Devletimizin yetkili kurumlarından Bodrum’da okuyan genç kardeşlerimiz için bekliyoruz.
Gelin, hep beraber bu öğrenci kardeşlerimizin geleceğine ışık tutalım…”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu