ÇevreGündemManşet

BODRUM KOS ARASINDA HORTUM!

Bodrum’da sabah saatlerinde etkili olan gök gürültülü yağışın ardından deniz üzerinde hortum oluştu.

Bodrum ile Kos arasında oluşan hortum Akyarlar Mahallesinden net bir şekilde görüldü. Önder Adar isimli vatandaş, deniz üzerinde oluşan hortumu cep telefonu ile kayıt altına alarak ‘Birde bu eksikti’ ifadesiyle sosyal medya hesabından paylaştı. Hortum bir süre deniz üzerinde görüldükten sonra kayboldu.

Sabah saatlerinde gök gürültülü ani sağanak yağış zaman zaman bazı bölgelerde dolu şeklinde görüldü. Yağmur ile birlikte zaman zaman rüzgarda şiddetini arttırdı. Bir anda gökyüzünü kaplayan kara bulutlarla birlikte ardı ardına şimşek ve yıldırımlar görüldü. Yağışın ardından ise Bodrum Kos arasında deniz üzerinde hortum görüldü. Kısa sürede bir çok doğa olayının yaşandığı Bodrum’da yağmurun ardından ise güneş açtı.

Öte yandan son meteorolojik verilere göre yağışlı havanın bugün akşam saatlerinde bölgemizi terk etmesi beklenirken, Salı gününün ilk saatlerinden itibaren yeni bir yağışlı sistemin bölgemizde etkili olması bekleniyor.

Kaynak: www.bodrumania.com – Toyga İçözü

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu