GündemManşetMekan

CM GRUP’TAN CM GURME…

1996 yılında bu yana Bodrum’da çeşitli sektörlerde faaliyetlerini başarılı bir şekilde devam ettiren CM Grup şimdide gıda sektöründe boy gösteriyor.

Grup bünyesinde bugün açılışı yapılan CM Gurme, yenilikçi, doğal ilkeli gıda sektöründe sorumlu yaklaşımla muhteşem lezzetleri aynı doğallığıyla bölgemizin dört bir yanına dağıtarak, sağlığın en temel unsuru olan gıda sektöründe büyüyerek bu sektörün mihenk taşı olmayı hedefliyor.

Konacık Kavşağı altındaki Fatih Sultan Mehmet Cadddesi. No 4 B/1 CM CENTER’da açılan CM Gurme yöresel ve doğal gıdaları vatandaşlarla buluşturuyor.

 

CM GRUP HAKKINDA:

1996 yılında Bodrum’da Kuyumculuk ve Tekstil alanlarında başlayan faaliyetlerimiz, sonrasında yapı sektörünün de eklenmesi ile CM Grup adı altında birleşmiştir. Faaliyet gösterdiğimiz her sektörde güvenilirlik, kalite, titizlik prensipleri altında iş hacmimiz hızlı ve istikrarlı bir biçimde genişleyerek büyümüştür.

İçinde bulunduğumuz her sektörde kaliteli hizmet vererek, deneyiminin de getirdiği uzmanlıkla örnek gösterilen çalışmalara imza atan grubumuz, müşterilerinin duyduğu güvenden aldığı güç ile her geçen gün daha da büyümektedir.

Grubumuzun yapı sektöründeki çalışmaları, butik hizmet anlayışı çerçevesinde müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun prestijli projeler inşa etmek üzerinedir. Çevreye duyarlı, doğanın dengesini bozmayan aksine doğal döngüyü gözeten ve canlandıran, üstün kalitede lüks konutlar ile fark yaratıp, yapılara ve bulunduğu bölgeye değer katmaya devam edecektir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu