GündemHayatManşet

BEMDER İDLİB ŞEHİTLERİNİ ANDI…

Bodrum Emlakçılar ve Müşavirleri Derneği (BEMDER) Ailesi İdlib Şehitleri için Mevlit okutup lokma dağıttı.

27 Şubat günü Suriye’nin İdlib bölgesinde hain bir saldırı sonucu şehit olan 34 Mehmetçiğimizi unutturmamak ve görevi başındaki Mehmetçiklerimize destek olmak için ülke genelinde düzenlenen etkinliklerin bir benzeri de Bodrum’da gerçekleştiriliyor.

Bodrum emlak sektörü yaşanan olaya duyarsız kalmayarak bugün öğlen namazı sonrasında Tepecik Camiinde bir program organize etti. BEMDER Yönetim, Denetim, Disiplin kurulu, Fahri denetmenleri, Üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Tepecik Cami İmamı Yüksel Kılıçarslan tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı. Okunan mevlid-i şerifin ardından Mehmetçiklerimiz için dualar edildi. Program sonunda vatandaşlara lokma ikramı yapıldı.

Dernek Başkanı Ömer Yetgin, Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralı Gazilerimize acil şifalar dileyerek her zaman Mehmetçiklerimiz yanlarında olduklarını söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu