GündemHayatManşet

“ONA SES OL” PROJESİ İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Sanatçı Pınar Seli Soydaş öncülüğünde bir araya gelen Bodrumlu kadınlar “Ona Ses Ol” konseri düzenliyor.

Ayvalık Açık Tip Cezaevi Kadın Hükümlü Çocukları için oyun evi yapımı masraflarını karşılamak amacıyla gerçekleşen “Ona Ses Ol” projesi kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Bodrum Mandalin ‘de bir konser düzenlenecek. Bodrum’da yaşayan psikolog, avukat, emlak danışmanı, mühendis, ev hanımı gibigönüllü annelerden oluşan koro, kadın ve çocuk ile ilgili şarkılar seslendirecek.

Daha öncede birçok farklı sosyal sorumluluk projesinde yer alan ve düzenleyen Pınar Seli Soydaş, “Bu benim 5’inci projem. Daha önce şehit ve asker çocukları için, zihinsel engelli çocuklar için, huzur evinde kalan büyüklerimiz için ve cinsel istismara uğrayan çocukların korunması için konserler düzenledim. Amacım farkındalık yaratarak vatandaşlarımızın desteklerini almak ve tabii ki vicdanlı çocuklar yetiştirmek. Bu projede bizleri yalnız bırakmayan gönüllü anneler başta olmak üzere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

8 Mart 2020 Pazar akşamı Mandalin Bar’da gerçekleşecek konser 20.00’da başlayacak. Konserden elde edilen gelir ile Ayvalık Açık Tip Cezaevi Kadın Hükümlü Çocukları için cezaevi içerisindeki bir oda oyun evi olarak tefriş edilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu