GündemManşetSpor

POTANIN KIRÇİÇKLERİ FARKINI GÖSTERDİ

Kırçiçekği bodrum basketTürkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Kırçiçeği Bodrum Basket, evinde Mersin Büyükşehir Belediye Gelişim ile karşılaştı. Kırçiçekleri, bir ara 20 sayı geriye düştükleri maçı 67 – 64 kazandı.

Gümbet Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreği 19 – 12, ikinci çeyreği ise 43 – 29 Mersin ekibinin üstünlüğü ile sona erdi. Üçüncü çeyreği 55 – 43 Mersin Büyükşehir Belediye Gelişim’in üstünlüğü ile biten karşılaşmanın son çeyreği büyük bir heyecana sahne oldu. Bir ara 20 sayı geriye düşen Kırçiçekleri mücadeleyi bırakmayarak üst üste sayılar buldu.

Son 3 dakikada Bodrum Basket maçı beraberliğe taşırken Mersin Büyükşehir Belediye Gelişim’in oyuncuları ve teknik heyetinde gerilim üst düzeye çıktı. Hakeme bir çok pozisyonda itiraz eden Mersin ekibinin teknik heyetinin oyun esnasında zaman zaman saha içine girdikleri gözlendi.

Taraftar desteğini arkasına alan temsilcimiz büyük heyecana sahne olan maçı 67 – 64 kazandı. Maçın bitimiyle birlikte Kırçiçeği Bodrum Basket oyuncuları, teknik ekip ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

Temsilcimiz bir sonraki maçını 1 Nisan Cumartesi Günü deplasmanda Orduspor ile oynayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu