AsayişGündemManşet

4 BİNDEN FAZLA ARAÇ KADERİNİ BEKLİYOR

pageBodrum’da farklı sebeplerden dolayı el konularak otoparka çekilen araçlar ihaleyle satılmayı bekliyor.

Bodrum’da farklı sebeplerden dolayı el konulan veya sahibi ortaya çıkmayan araçlar Milli Emlak tarafından ihaleyle satışa çıkarılıyor. Uzun yıllar satılmayı bekleyen veya alıcısı çıkmayan kimi araçların da çürüdüğü gözleniyor.

Bu araçların çekildiği otoparklardan biri de Yalıkavak Mahallesi’ndeki Bodrum Otopark İşletmeleri. Otoparkta 3 bin 500 dolayında motosiklet, 900 civarında araç ve çok sayıda deniz aracı bulunuyor. Araçların içinde temiz ve kullanılmaya hazır pek çok motosiklet ve otomobil de bulunuyor. İhalenin ise Temmuz ayı sonunda Milli Emlak tarafından yapılacağı öğrenildi.

Basın mensuplarına araçlar hakkında bilgiler veren Bodrum Otopark İşletmeleri Sahibi Burkay Karadağ, “Uçan araçlar hariç her türlü araç otoparkımızda mevcut. Bunlar; suça karışmış, evrak eksikliğinden alınmış, kazaya karışmış araçlar, göçmen kaçakçılığında kullanılmış araçlar” dedi.

Araç satışlarının olduğu günlerde vatandaşların yoğun ilgisi olduğundan da bahseden Burkay Karadağ, şu ifadelere yer verdi:

“Genellikle 50 – 60’ın üzerinde katılım gerçekleşiyor. Bizden önceki otoparkçılar böyle bir iş yapmadığı için bu sadece galericilerin tekelinde olan bir işti, ihaleleri takip etmek, ihaleden araç almak. Fakat onlar da bizim sayemizde kan ağlar duruma geldi. Vatandaşlar önceden bilgisi oluyor ve katılım yüksek bir şekilde ihale gerçekleşiyor.”

Burkay Karadağ, “Facebook’taki ‘Bodrum Otopark İşletmeleri’ adlı sayfamızdan ihale ilanlarını yayınlıyoruz” dedi.

Milli Emlak’ın ise 1 – 2 ay içerisinde ihaleyi gerçekleştirmesi bekleniyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu