GündemManşetSpor

5 BODRUMLU ASLAN FLORYA’DA

Galatasaray örf ve adetlerine bağlı olarak,sporun evrensel boyutlarındaki sevgi,kardeşlik ve Fair-Play ilkelerine bağlı,saygılı ve kültürlü genç bireylerin yetiştirilmesi için 2013 yılında faaliyete başlayan Galatasaray Bodrum Futbol Okulu’ndan 5 sporcu,merkezi İstanbul Florya’da bulunan ve amacı Galatasaray A takımına futbolcu yetiştirmek olan Galatasaray Futbol Akademisi’nden davet aldı.

20-24 Ocak 2020 tarihleri arasında Kuşadası’nda yapılan değerlendirme kampında,1800 sporcu arasından 90 sporcu arasına giren HüseyinKaraman,Cüneyt Berke Bebek,Ali Kaan Mutaf,Murat Akay ve KarahanBaşaran’ı yakından tanıyalım.

HÜSEYİN KARAMAN

2008 doğumlu.Savunma ve orta sahada etkili.Galatasaray Bodrum FutbolOkulu’nda kendi yaş kategorisinde fiziği,hızı ve mücadelesiyle öne çıkıyor.Kendisini geliştirmek için 3 senedir,büyük yaş kategori antrenmanlarına katılıyor.Hedefi önce Galatasaray’da,sonra Avrupa’da hem Bodrum’u hem de Türkiye’yi temsil etmek.

CÜNEYT BERKE BEBEK

2008 doğumlu.Forvet ve ofansif kanatlarda çok etkili.Kendi yaş kategorisinde ve büyük yaş kategorilerinde görev aldığı zaman gol atmadığı takım kalmadı.Galatasaray Bodrum Futbol Okulu’nda hızı,tekniği ve oyun bilgisiyle öne çıkıyor.Takım arkadaşları ona ‘’Golcü’’ diyor.Hedefi A Milli Takım’da ve Galatasaray’da uzun yıllar kaptanlık yapmak.

ALİ KAAN MUTAF

2009 doğumlu.Forvet,golmakinesi.Kendinden 1 yaş büyüklerle oynadığı bu sezon 7 maçta 6 gol atarak öne çıktı.Galatasaray Bodrum Futbol Okulu’nda futbol oynarken keyif alıyor,gol atmayı sevdiği kadar attırmayı da çok seviyor.Fiziği ve oyun zekası üst düzeyde.Hemen hemen her maçta,2002 Dünya Kupası’nda İlhan Mansız’ın Roberto Carlos’a yaptığı ‘’Gökkuşağı’’ hareketini deniyor ve bu şekilde gole gidiyor.HedefiGalatasarayformasıyla,Şampiyonlar Ligi’nde forma giyip,gol atmak.

MURAT AKAY

2012 doğumlu.Muhteşem bir sol ayağı var.Bu yaşta hızı,tekniği,oyun bilgisi ve önsezisi ilerleyen yıllar için bize umut veriyor.Galatasaray Bodrum FutbolOkulu’nda 2010 doğumlularda dahi öne çıkıyor.Onu izleyen takım arkadaşlarının ebeveynleri ona ‘’Hagi’’diyor.Galatasaray’ın oynadığı hiçbir maçı kaçırmıyor.HedefiGalatasaray’a ve A Milli Takıma uzun yıllar hizmet etmek ve Galatasaray’la Avrupa’da kupa kaldırmak.

KARAHAN BAŞARAN

2012 doğumlu.Bu yaş için harika bir konsantrasyonu ve koordinasyonu var.Oyunu sahanın her yerinde oynayabiliyor.Galatasaray Bodrum FutbolOkulu’nda kaleye geçtiği zaman gol yemiyor,ortasaha  da asist yapıyor,forvette ise bir anda gol makinesine dönüşüyor.Tekniği,topa hakimiyeti müthiş.Galatasaray’ınMuslera’dan sonra kaleci sorunu olursa kaleye de geçebilir,Falcao’dan sonra gol sorunu olursa golde atabilir.Henüzkararsız.Tek bir şeyden emin,o da Galatasaray formasını uzun yıllar taşımak.

Bu 5 harika çocuğu yetiştiren ve Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri’nin kapılarını açan Galatasaray Bodrum Futbol Okulu’nu tebrik ediyoruz.Bodrum’da tek hedefi rakibe,hakeme,futbol seyircisine saygılı ve Fair-Play ilkelerine uygun sporcular yetiştirmek olan bu okulun kurucusu SinanKaymakcı,koordinatörüCem Mestan ve antrenörleri Mehmet Çetin,Burak Dinç ve Emre Demirci’nin başarılarının devamını diliyoruz.

Galatasaray Bodrum Futbol Okulu’nda kayıtlar devam ediyor,0541 905 90 90 ya da 0541 905 90 00 numaraları telefonlardan bilgi alıp,kayıt yaptırabilirsiniz.

Hüseyin,CüneytBerke,AliKaan,Murat ve Karahan yolunuz açık,vurduğunuz gol olsun!

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu