GündemManşetTeknoloji

MAHALLELİ TEPKİLİ….

Bodrum’da bir yılı aşkın süredir dağınık bir şekilde duvarlarda durup yere sarkan telefon kabloları hala müdahale bekliyor. Telefon ve internet kesintileri yaşadıklarını anlata mahalle sakinleri ise yetkililere sitem ederek “Sadece faturalara bakıyorlar. Yatırmadın mı cart diye kesiyorlar.” dedi.

Yokuşbaşı Mahallesi Filiz Sokak’ta yaşamını sürdüren vatandaşlar, 1 yılı aşkın süredir bir türlü ilgilenilmeyen telefon kablolarındaki düzensizlik nedeniyle her yağışta telefon ve internet bağlantılarının koptuğunu dile getirerek yetkililerden duruma el atmasını istedi. 2 ay önce habere de konu olan bu durumla ilgili henüz bir adım atılmadı. Telefon panolarının çok kötü durumda olduğunu dile getiren mahalle sakinleri sarkan kabloların yaya ve araç trafiğini de tehlikeye düşürdüğünü belirtti.

BODRUM SOKAKLARINA YAKIŞMIYOR

Kent Haber’e konuşan İnanç Turan, bu görüntülerin Bodrum’a hiç yakışmadığına vurgu yaparak şöyle dedi:

“Bu kablolar daha önce aşağıdaydı. Biz esnafla birlikte yukarıya aldık. Daha önce de söyledik, hiç ilgilenmediler. Buraya çöp aracı geliyor. Kablolardan sokağa giremiyorlar. Biz sopalarla kabloları kaldırıyoruz, öyle girebiliyor. Her seferinde böyle. Burada 3 tane pano var. Yağmur yağdığı zaman su bu panolara kadar geliyor. Bunlar da burada bir problem. Hiç gelip bakmadılar. Bodrum sokaklarına yakışmayan bir görüntü.”

SADECE FATURALARA BAKIYORLAR

Bölge esnaflarından Ahmet Kayıran da tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

“Burada her şey sıkıntı. Müracaat ediyoruz, kimse gelmiyor. Biz elektronik işi yapıyoruz. Benim işim internetle, telefonla ilgili. Bir çalışıyor, bir çalışmıyor. Burada telefon da, internet de kesiliyor. O kadar aradık, ‘Bizim işimiz değil, biz bakmıyoruz’ diyorlar. Sadece faturalara bakıyorlar. Yatırmadın mı cart diye kesiyorlar.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu