AsayişEğitimGündemManşet

MUĞLA’DA OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

2019-2020 eğitim öğretim yılının ikinci yarısının başlayacak olması nedeniyle okul ve çevresinde alınacak önlemlerin yanı sıra ilk yarısının değerlendirildiği Okul Güveliği Toplantısı Muğla Valisi Esengül Civelek, başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Civelek’in yanı sıra; Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Temsilcileri katıldı.

2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk yarısının değerlendirildiği toplantıda, il genelinde öğrenci, öğretmen ve velilerin daha huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim öğretim geçirmelerini sağlamak amacıyla okul içinde ve okul çevresinde alınacak güvenlik tedbirleri ile yürütülecek çalışmalar ele alındı, mevcut güvenlik önlemleri ve ilaveten alınması planlanan önlemlerden bahsedildi. Diğer yandan il genelinde yoğun bir şekilde sürdürülen bağımlılıkla mücadele kapsamında paydaş kurumlarla birlikte yürütülen çalışmalar hakkında katılımcılar bilgilendirildi.

Toplantının devamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından olası afetlere karşı gerekli tedbirlerin alınması, zararların azaltılması amacıyla 786 okulda, yangın, deprem, ilk yardım, arama-kurtarma-tahliye eğitimleri verildiği belirtildi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu