GündemKültür SanatManşet

MESLEK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU…

Bodrum Rotary Kulübü tarafından her yıl mesleğinde başarılı olmuş kişilere verilen meslek hizmet ödülleri Prof. Dr. Nevzat Atlığ, Ahmet Sabancı ve Huri Can’a verildi.

Bodrium otelde düzenlenen Rotary  Kulüp olağan toplantısında konuşan Kulüp Başkanı Muzaffer Dağgez yaptığı konuşmasında bu yıl yönetim kurulu olarak yaptıkları değerlendirme sonucunda  “Türk Sanat Müziği’ne uzun yıllardır verdiği hizmetler ve sanat elçisi olarak yetiştirip  gelişimini sağladığınız binlerle ifade edilebilecek öğrencilerinize katkılarınızdan dolayı “ Prof. Dr. Nevzat Atlığ’a, Turgutreis Klasik Türk Müziği Korosu ve Bodrum Zeki Müren Derneği Korosu Şefi Ahmet Sabancı’ya ve örnek bir zeytinyağı işletmesi kurup markalaştırarak başarılı bir kadın girişimci olan Huri Can’a meslek hizmet ödülü vermeyi uygun bulduklarını açıkladı.

Ödül verilen konukların yaptıkları konuşmalardan sonra meslek hizmet ödülleri Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı ve meclis üyesi Emel Çakaloğlu, kulüp başkanı Muzaffer Dağgez ve Kulüp Yönetim kurulu üyesi Petek Atalay tarafından verildi.

Nevzat Atlığ yaptığı konuşmasında Bodrumun kültür ve sanat anlayışı nedeniyle çok büyük bir potansiyele sahip olduğuna dikkat çekerek” nedense bu potansiyeli harekete geçirmek için fazlaca bir gayret müşahade edemiyorum. Burada bir özel üniversite kurulup  Hem batı müziğini, hem Türk müziğini, hem tiyatroyu hem de yarı zamanlı konservatuarı içine alacak bir üniversite kurulmasını arzu ediyorum ” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu