EğitimGündemManşet

ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNİ PAYLAŞTILAR

Muğla Valisi Esengül Civelek, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönem karne dağıtım töreninde, Menteşe Kafaca 100. Yıl İlk ve Ortaokulunda öğrencilere karneleri dağıttı.
sex
Karne dağıtım törenine Vali Esengül Civelek’in yanı sıra, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Sınıfları ziyaret eden Vali Civelek ve protokol üyeleri öğrencilere karneleri dağıttı.

Vali Civelek, il genelinde 2019-2020 eğitim öğretim döneminde 786 okulda, 153 bin 293 öğrencinin karne alarak tatile başladıkları belirterek, öğrencilere tatillerini en güzel şekilde geçirmeleri, dinlenmeleri ve kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Bodrum Cumhuriyet Ortaokulunda düzenlenen törene, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mesut Topaloğlu, Şube Müdürleri, okul müdürleri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Yılmaz, törende, eğitimin insanın şekillenmesinde belirleyici bir yere sahip olduğunu söyledi.

Bu anlamda eğitimin en önemli unsuru olan okulların bu sürecin en önemli aktörü olduğunu belirten Yılmaz, “Birinci yarıyılı ilimiz genelinde sorunsuz şekilde atlattık. Bunda emeği geçen tüm öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrencilere karneleri dağıtıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu