GündemManşetSpor

KARAKAYA:”BODRUMSPOR’U SAHİPSİZ BIRAKMASINLAR…”

Bodrum Bodrum Belediyespor, teknik direktör Tarık Daşgün ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Bugüne kadar 60 hisse sattıklarını dile getiren Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, Bodrumspor’a destek çağrısında bulundu.

Sportif Direktör Erol Tok’un istifasının ardından teknik direktör Necati Erkmen ile yolları ayıran Bodrum Belediyesi Bodrumspor, eski teknik direktörleri Tarık Daşgün ile anlaşmaya vardı. Futbolculuğu döneminde Fenerbahçe’nin de formasını giyen Tarık Daşgün ile yeşil beyazlı kulüp 1,5 yıllık sözleşmeye imza attı. Bugün kulübün Gümbet Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, Asbaşkan Fatih Öztarakçı ve Genel Sekreter Hüseyin Gözütok katıldı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Başkan Karakaya, Bodrumspor’un hisse satışlarının devam ettiğini belirterek “İlk hisseyi alan başkanımız Ahmet Aras’a ve onun arkasından alanlara çok teşekkür ediyorum. Bu hisse satışları ile Bodrumspor’u tekrar örnek kulüp haline getireceğiz. Biz Bodrumspor markasını Süper Amatör’den alarak buraya kadar getirdik. Bundan daha ileri gitmesi için Tarık Daşgün hocamızla çalışmaya karar verdik. Biz Tarık hocamızla 2’nci ligdeki ilk senemizde 8 maç çalışmıştık ve çok başarılı olmuştuk. O zamanki yaptıklarımızı artıları ve eksileriyle masaya yatırdık. Beraber güzel işler yapabileceğimizi, Bodrum markasını daha iyi yerlere getirebileceğimize karar verdik. Bu bağlamda da hocamızla 1,5 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Benim hocama güvenim tam.” diye konuştu.

Takıma 3-4 transfer daha yapmayı planladıklarını dile getiren Rıza Karakaya, “İkinci yarı daha güçlü bir Bodrumspor olacak. Hisse satışlarımızı hızlandıkça sorunlarımız tek tek bitiyor. Dosyaları baya bir ölçüde hallettik. Tünelin ucundaki ışık gözükmeye başladı. Bu bize mutluluk, gurur ve azim veriyor. Ben Ahmet Aras başkanımızın önderliğinde bu işi başaracağımıza eminim. Bu şehir bu ligleri görmek için 86 yıl bekledi, bir 86 yıl daha beklemesin diyorum. Bodrum’un büyükleri Bodrumspor’u sahipsiz bırakmasınlar, Bodrumspor’a destek çıksınlar. Çünkü Bodrumspor, bu şehrin onuru ve gururudur. Ben Tarık Hocam ve ekibine Bodrumspor’u tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Güzel günler yakın.” ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 60 hisse sattıklarının bilgisini veren Karakaya, “İlk etapta hedeflediğim 100 hedefine 40 tane kaldı. İyi gidiyor ama Bodrum’un biraz daha sahip çıkması lazım. 29 bin 500 TL bir hisse Bodrum gibi bir yerde inanın çok büyük para değil. Bodrum’da 2+1 ev için 2 milyonlardan bahsediliyor. Buradan taraftara da bir çağrım var. İkinci yarıdaki ilk maçımızı evimizde lider Ankara Demirspor ile oynuyoruz. Ben ilk maçtan itibaren gelsinler, onurları, gururları Bodrumspor’a sahip çıksınlar. Biz onları hiçbir zaman mahcup etmedik, beraber başardık. İnşallah yine beraber başaracağız. İlk maçımızda dolu tribünlere karşı oynamak istiyoruz. Buradan Bodrum seyircisine açık çağrımızdır. Bodrumsporumuzu yalnız bırakmasınlar.” şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Tarık Daşgün ise 1,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını hatırlatarak şunları dile getirdi:

“1,5 yıllık benim hedeflerime, planladığım yolla alakalı çok mantıklı bir süre. Bu projeyi hayata geçirip marka olmuş bir Bodrum’a ayrıca Bodrumspor markasını eklemek istiyoruz. Bodrumspor, Türk futboluna gençlerin kazandırıldığı, onların Türk futboluna katkı sağladığı geçiş kulübü. İnşallah bunu yaparken daha üst liglerde olacak. Özellikle altyapısı sağlam, bu işi 1-2 yıl yapıp daha sonra kaybolan kulüplerden değil, faydalı ve katkı sağlar bir Bodrumspor haline getirmek için bütün gücümüzle, iyi niyetimizle, yüreğimizle çalışacağız. Buradaki ilk dönemimiz daha sıkıntılı bir dönemdi. Dar bir zamandı fakat başarılı bir dönem oldu. Rabbim bize inşallah ondan daha başarılı bir dönem nasip eder. Buradan milli takıma futbolcu kazandırmak da hedeflerimiz arasında. Takımın ligde bulunduğu pozisyondan daha farklı bir yere gelmesi için de çalışacağız. Bodrum halkının Bodrumspor’a nasıl sahip çıktığını, buradaki taraftarın bakış açısının Türk futbolunkinden çok farklı olduğunu, taraftarın daha Avrupai bir mantıkta taraftar olduğunu biliyorum.”

İlk devre için hedeflerinin ne olduğu sorusuna da yanıt veren Daşgün, “Hedef içten içe devam eder ama bizim bir mantığımız var; ben her çıktığım maçı kazanmaya çalışırım. Bu bize ne getirir, hep beraber göreceğiz ama iyi şeyler olacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Asbaşkan Fatih Öztarakçı da hisse satışları ile ilgili yaptığı açıklamada “Bizim hisse satışları ile ilgili plan projelerimizi var. Bununla ilgili 4 çeyreğimiz vardı. Bunun son aşaması Eylül 2020 dönemi. Biz 15 Ocak 2020’ye kadar ilk çeyreğimizi bitirme hedefindeyiz. Biz Bodrum’dakilerin iş yaptığı turizm sezonunda bizlere destek olacağına inanıyoruz. Bodrum halkının desteği bizim için çok önemli.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu