GündemManşet

DEMOKRASİ NÖBETİNE MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK EŞİYLE BİRLİKTE KATILDI

bodrum-demokrasi nöbeti-Mv.Nihat ÖztürkBodrum’da gerçekleştirilen Demokrasi Nöbetine katılan Muğla AK Parti Milletvekili Nihat Öztürk belediye meydanında halka hitap etti.

Muğla ve ilçelerinde 8 gündür aralıksız devam eden demokrasi nöbetlerine katılmayı sürdüren AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Bodum’daki demokrasi nöbetine eşi ve kzıyla birlikte katıldı.

Meydanda ellerinde Türk bayrakları ile bekleyen yaklaşık 7 bin kişiye seslenen Öztürk, “Milletimiz, demokrasinin, cumhuriyetin ve özgürlüğün ne demek olduğunutüm dünyaya en güzel örnekleriyle gösterdi. Bugünde Bodrum’dan tüm dünyaya bu milletin hiçbir zaman özgürlüğünün elinden alınamayacağını milli birlik ve beraberliğimizin, bayrağımızın, vatanımızın emin ellerde olduğunu bir defa daha gösterdiniz” diye konuştu.

Öztürk, 15 Temmuz akşamı Muğla’nın bir kez daha tarihe not düştüğüne işaret ederek, şöyle konuştu:

“15 Temmuz akşamı artık herkes Marmaris’te milletin verdiği mücadeleyi Türkiye’de aziz milletimizin bu bayrak için bu millet için bu vatan için verdiği tüm mücadeleye şahitlik etti. Sizinle bu milletle ne kadar övünsek azdır arkadaşlar. 15 Temmuz akşamı sadece Recep Tayyip Erdoğan’a değil, sadece bizlere değil milletin iradesine karşı bir başkaldırma vardı arkadaşlar. 15 Temmuz akşamı emin olun bu millet hiç istemeyeceği şeylerle karşı karşıya gelecek ama 15 Temmuz akşamı bu milletin feraseti, bu milletin gelecek arzusu, bu milletin vatan aşkı, bu milletin bayrak sevdası tankları ele geçiren, uçakları ele geçiren asker kılığına girmiş canilere bile boyun eğdirdi arkadaşlar.

Bu millet Çanakkale’de nasıl direndiyse, 15 Temmuz gecesi de tankların ve uçakların önünde aynı şekilde direndi.

Vatanını sevmek bayrağın sevmek demokrasiye aşık olmak işte bu. O yüzden Muğla’mız Marmaris’te emin olun tarihe çok güçlü bir not düştü. Sizlere bugün emin olun artık yarın çocuklarınıza anlatacağınız yarın torunlarınıza anlatacağınız bir destanın ortaklarısınız. Bugün bu meydanları dolduranlar yarın çocuklarına emin olun bugünleri çok büyük harflerle anlatacak. Tarihte sizleri çok büyük harflerle emin olun not etti”

Öta yandan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’da demokrasi nöbetine katılanlar vatandaşları selamladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu