GündemManşet

OASİS YÖNETİMİNDEN GELENEKSEL YILBAŞI YEMEĞİ

Bodrum’da görev yapan basın mensupları, Oasis’in geleneksel yeni yemeğinde bir araya geldi. 

Oasis AVM içerisindeki Urfa Diyarı adlı mekanda düzenlenen yemeğe, basın mensuplarının yanı sıra Oasis AVM yöneticileri ve çalışanları katıldı. Engin Özçelik ve Martin Ivanov ikilisi de müzikleri ile geceye renk kattı. 

Oasis AVM Genel Müdürü Mazhar Vardar, gecede yaptığı konuşmada “Bodrum’un çok değerli basın mensuplarıyla geleneksel hale gelen yemeğimizi bu yıl da organize ediyor olabilmekten son derece mutluyuz. Sizlerle kendimizin bir aile olduğunu hissediyoruz. Yani aramızda bebesiyle, çocuğuyla, eşiyle burada olan, bir aile düzeni içinde burada birlikte olan bir topluluğuz. Bundan son derece mutluyuz. Hepiniz hoş geldiniz. 2019’dan 2020’ye girerken, zor geçen 2019 yılından daha iyi bir 2020 yılını, hep birlikte sağlıkla, huzurla, güzelliklerle, yine güzel Bodrumumuzda birlikte geçirmeyi diliyorum. Şimdiden hepinizin yeni yılı kutlu olsun. Her şey gönüllerinizce olsun” ifadelerini kullandı. 

Geceye katılan isimlerden biri olan Yarımada Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Anıl da, geçtiğimiz aylarda yayınladığı ve eski Bodrum’u anlattığı “Üsen Hoca Anladıdduru” adlı kitabında da yer verdiği, Ali Erdoğan isimli Girit göçmeni ile olan çocukluk anılarını katılımcılarla paylaştı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu