ManşetSpor

Denizin Kızları’nda İlk Maç Heyecanı

Yeni Sezona Yeni Takımla Başlıyor

 

Bölgede yaşayan gençlerin spora yönlendirilmesini sağlamak amacıyla 1987 yılında kurulan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Kadın Hentbol Kadın Takımı,  Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 sezonundaki ilk mücadelesini İzmir’in güçlü temsilcisi ile kendi sahasında verecek.

Kuruldukları günden bu yana hedeflerine ulaşmak için her türlü özveri ve mücadeleyi gösteren Denizin Kızları, bu sezona baştan sona yeni bir takım ile başlıyor. Toplamda 14 yeni oyuncu transferi ile oldukça iddialı bir takım kurduklarını ifade eden Armada Praxis Yalıkavak Spor Antrenörü Kıvanç Özcan, hedeflerini şampiyonluk olduğunu dile getiriyor.

Kıvanç Özcan Yaptığı Açıklamada şunları söylüyor;

“2023-2024 için hazırlıklarımızı tamamladık. Bu seneki hedeflerimizin doğrultusunda iyi şeyler yapabileceğimizi düşündüğümüz bir kadro oluşturduk. Toplamda yerli ve yabancı 14 oyuncu transfer ettik. Bu transferleri yapmak tabii ki zordu. Ama hedefler doğrultusunda yapılması gereken değişiklikler vardı. Ortak hedeflerimiz doğrultusunda bu transferleri gerçekleştiren yönetimimize teşekkür etmek istiyorum.“

Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Başkanı Mehmet Esen de şampiyonluğa giden yolda yine taraftarlarıyla el ele yürümek istediklerini belirtti. Mehmet Esen de yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Bugüne kadar amacımız ligde kalıcı olup, deneyimlerimizle ilerlemekti. Bu nedenle yavaş yavaş ilerlemeyi tercih ettik. Bu sene artık şampiyonluk istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda da oldukça güçlü bir takım kurduğumuza inanıyorum.

Yine her zamanki gibi Bodrum’da maçlarımızın olmazsa olmazı, takımın gücünü aldığı en büyük desteğimiz taraftarımız ve Bodrum’lu sporseverler. Maçlarımızda bu sene de bizleri destekledikleri taktirde, şampiyonluğu almamız kaçınılmaz diye düşünüyorum.

Bu hafta sonu İzmir BŞB ile oynayacağımız ilk maç oldukça önemli. Hem güçlü bir takımla mücadele edeceğiz, hem de yepyeni bir oyuncu kadrosuyla ilk maçımızı oynayacağız. O nedenle seyirci desteği bizim için oldukça önemli.”

Bugüne kadar çıktıkları karşılaşmalarda Bodrum’u başarıyla temsil eden Armada Praxis Yalıkavak Spor, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu 1. Hafta mücadelesinde İzmir BŞB ile karşı karşıya gelecek. 26 Ağustos 2023 Cumartesi günü Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan Denizin Kızları’nın ilk karşılaşmasına tüm Bodrum Yaşayanları davetlidir. Karşılaşmaya girişler ücretsiz olup, maçın başlama saati 17.00’dir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu