EkonomiGündemManşet

MİTSO BODRUM İLE İŞBİRLİĞİNE HAZIR

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Milas ve Bodrum arasında yapılacak her türlü işbirliğini destekleyeceklerini bildirdi.

Bodrum’dan bir yatırım firması Milas’ın Pilavtepe mevkiinde yaklaşık 130 dönümlük bir araziye sahip olduklarını belirterek burada yapılacak yatırımlar için Milas Ticaret ve Sanayi Odasına işbirliği önerisinde bulundu. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret eden yatırımcı firma temsilcisi Menderes Beyazkurt, Bodrum’un Konacık Beldesi Eski Belediye Başkanı Mehmet Tosun ve Firmanın Avukatı Dilek Yaşar ile Milas Emlak Müşavirleri Derneği (MEMDER) Başkanı Mehmet Kırkık, yatırım projesi hakkında görüşlerini ve önerilerini anlattılar.

Yatırımcı firma temsilcisi Menderes Beyazkurt, sahip oldukları arsanın özelliklerini anlatarak Milas ve Bodrum işbirliğinde bu alanda Milas kurumları ve Milaslı işadamlarıyla birlikte yatırımlar yapabileceklerini anlattı. Firma olarak Koreli yatırımcılarla da görüşmeler yaptıklarını anlatan Menderes Beyazkurt, ilk aşamada bu alana Milas’ın da ihtiyaç duyduğu ikinci el motorlu taşıtlar pazarlama işyerleri yapılabileceğini, bu bölgeye bir teknopark kurulabileceğini ifade etti ve MİTSO’ya iş biriliği önerdi.

Konacık’ın Eski Belediye Başkanı olan ve yatırımcı firmaya harita mühendisliği konusunda hizmet vermekte olan Harita Mühendisi Mehmet Tosun da, Bodrum ve Milas’ın birçok alanda yatırım işbirliği yapması gerektiğini belirterek “Her şeyi Bodruma yapalım anlayışı olmaz. Mutlaka bazı işleri Bodrum’un dışına taşımak zorundayız. İşte Bodrum’da bir fuar ve sergi alanı yapalım diyoruz, olmuyor. Bodrum’da bazı tesisleri yapmak mümkün değil. Bodrum, eğer İstanbul’un uydu kenti olacaksa bazı tesisleri Bodrum dışına taşımak zorundayız” diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de her zaman Bodrum ile Milas’ın işbirliği yapmasını savunduklarını belirterek “Biz de Milas ve Bodrum’un birlikte yapabileceği pek çok yatırım alanı olduğunu düşünüyoruz. Havalimanına yakın bir yerde Milas ve Bodrumun birlikte bir fuar ve sergi alanı yapmasını biz de istiyoruz. Bu konuda öncelikle belediyeler işbirliği yapmalı. Biz de Odalar olarak her zaman böyle bir işbirliğini her zaman destekleriz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu