GündemKültür SanatManşet

DİBEKLİHAN’DA ÇANLAR DOĞA İÇİN ÇALIYOR…

Yakaköy’de bulunan Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde “Çanlar Doğa İçin Çalıyor.”

Sanatçıların ve zanaatkarların el emeği, göz nuru “Doğa” temalı eserlerden oluşan “Tasarım Günleri” Dibeklihan’da başlıyor. Doğaya olan saygıdan yola çıkarak doğanın korunmasına dikkat çekmek istenilen etkinlikte; birbirinden güzel doğa temalı tasarımlar yer alacak.Resim ve seramik sanatçılarının yanı sıra özel tasarım cam eserler, mine işçiliği olan aksesuarlar, Anadolu kültürünü yansıtan el sanatları ve işlemeler, deri aksesuar, çanta ve takılar, el işçiliği çanlar, bakır ve gümüş işçiliği olan takılar, ahşap baskı resimler, keçe ve metal heykellerden oluşan tasarımlar yer alacak.Etkinlik kapsamında alınan elli adet selvi ağacı fidesi ise ağaçlandırma projesi kapsamında etkinlik sonrasında belirlenen yerlere dikilecek.
Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde doğa temalı tasarım eserlerin dışında birbirinden güzel lezzetleri de bulabileceğiniz Tasarım Günleri, yan flüt ve gitardan oluşan müzik eşliğinde gerçekleşecek ve iki gün boyunca 10:00 – 18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu