ÇevreGündemManşet

TVK’DEN BAŞKAN KOCADON’A ZİYARET

tvkden_baskan_ziyaretiDoğal Sit Alanlarının Yeniden Değerlendirilmesi konulu toplantı için Bodrum’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma (TVK) Genel Müdürlüğü yetkilileri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Tabiat Varlıklarını Koruma (TVK) Genel Müdürü Kemalettin Cengiz Tekinsoy, TVK Genel Müdür Yardımcısı Celalettin Alkan, TVK Daire Başkanları Ahmet Demirtaş, Dr. Ali Özkır, Özcan Yumruktay, Mustafa Kolçak, Süleyman Denbaloğlu, Murat Demircioğlu, Muğla Valiliği Şehircilik İl Müdürü Uğur Şeren, Müdür Yardımcısı Bekir Erdoğan katıldı. Gerçekleşen toplantıda Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu ile İmar ve Şehircilik Müdürü Gamze Esedoğlu da hazır bulundu.

Makam ziyareti sonrası Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile birlikte Bodrum Ticaret Odası’na geçen TVK heyeti, burada da Doğal Sit Alanlarının Yeniden Değerlendirilmesi konulu toplantıya katıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu