GündemManşetSpor

DRAGONLAR SONBAHAR SERİSİNİ TAMAMLADI

Türkiye Yelken Federasyonu’nun Faaliyet programında yer alan ve Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından Milta Bodrum Marina işbirliği ile düzenlenen Dragon Sonbahar Serisinin IV. Yarışı 14-15 Aralık 2019 tarihlerinde Bodrum’da gerçekleştirildi.

7 Dragonun kayıt verdiği yılın son yarışından detaylar ;
Cumartesi günü  havanın yağmurlu ve fırtına şeklinde olması sebebiyle ekipler ilk günü yarışsız tamamladı. İkinci günü de iki yarış ile bitiren yarışçılar, toplam 4 ayak ve 21 yarıştan oluşan 2019 Dragon Sonbahar Serisinin de sonuna gelmiş oldular.

Marina Yacht Club da gerçekleştilen kapanış ve kupa töreninde;  Birincilik ödülünü ELİF teknesi ile Azat Baykal, Sercan Büyüksöylemez ve Ali Tokcan, ikincilik ödülünü FRESH GALE teknesi ile Arkun Demircan, Ali Tezdiker ve Erim Balsarı, üçüncülük ödülünü ise CHAMPAGNE teknesi ile Ali Doğaner, Atıler Bağcı ve Cihan Özsönmez aldı.

Ekipler güzel bir sonbahar sezonunun ardından 15-16 Şubat 2020 tarihinde başlayacak Dragon İlkbahar Serisinin birinci ayağında buluşmak üzere vedalaştılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu