AsayişGündemManşet

DENİZDE HAREKETLİ GECE

BODRUM-denizde kavga---Bodrum’da, tekne çalışanları ile turistler arasında yaşanan kavgada tarafların birbirlerini darp etti.

Haremtan Koyunda karaya oturan teknedeki turistlerin kurtarılmasından yaklaşık 2 saat sonra aynı bölgede bu seferde eğlenceden dönen turistleri taşıyan teknede sorun yaşandı.

Alınan bilgilere göre, deniz üzerindeki bir eğlence kulübünden çıkan yerli ve yabancı turistlerden oluşan 21 kişilik grup, kendilerini  karaya götürecek servis teknesine bindi. Tekne  hareket ettikten bir süre sonra arızalandı.

Bunun üzerine günlük bir tur teknesinden yardım istendi. Beklenen tekne yolcuları almaya geldi. Bu sırada tekne bekleyenlerden bazıları ile  geç geldikleri ileri sürülen tekne personeli arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu 3’ü günlük tur teknesi personeli 5’ide yerli turist  olmak üzere 8 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yardıma giden teknenin çalışanları, yakınlarını arayıp durumu güvenlik güçlerine bildirilmesini sağladı. İhbar üzerine harekete geçen Bodrum Sahil Güvenlik Ekibi, teknenin bulunduğu bölgeye intikal etti. Teknedekiler güvenlik güçleri eşliğinde karaya çıkarıldı.

Yaralıların Bodrum Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelerinin ardından taraftar,  ifadelerine başvurulmak üzere Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu