EkonomiGündemManşetTurizm

BAŞKAN ARAS’IN MOSKOVA TEMASLARI

Önümüzdeki turizm sezonu hazırlıkları için Rusya’nın başkenti Moskova’da bulunan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ilk gün bir dizi ziyaret ve toplantı gerçekleştirdi.

Bodrum Tanıtma Vakfı Genel Koordinatörü Serkan Ceylan ile birlikte ilk olarak Büyükelçiliği ziyaret eden Başkan Aras burada Ticaret Ateşesi Ferüdün Başer ile bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Aras, çok verimli bir toplantı olduğunu ifade ederek, “Bodrum’un sadece turizmle değil, ticaretle de Rusya Federasyonu’nda yer bulması düşüncemizi kendileriyle paylaştık. Sıcak karşılaması ve ön açıcı fikirleri için Sayın Ferüdün Başer’e teşekkür ediyorum.” dedi.

Rusya temasları çerçevesinde DUMA-Rusya Federasyonu Parlamentosu’nu ziyaret eden Başkan Aras ile Serkan Ceylan burada Türk-Rus Dostluk ve İşbirliği Komisyonu üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Aras toplantı sonrası yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Bodrum’un Rusya’daki tanıtımıyla ilgili fikirlerini aldım, desteklerini istedim ve Bodrum’a davet ettim. Parlamenterler Sayın Dimitriy Salvayev ve Anton Yurevich Mozorov ile Danışman Sayın Evgeny Valerievich Kondrakhin’ e yakın ilgi ve destek sözleri için teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu.

Başkan Aras’ın Moskova temasları bugünde devam edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu