GündemManşetSpor

GÜMÜŞLÜKSPOR LİDERLİK KOLTUĞUNDA

Muğla Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Gümüşlükspor lider Dalyanspor’u 2-1 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

Lig’de 7’inci hafta mücadelesinde namağlup iki ekibin mücadelesinde Gümüşlükspor, 7 Aralık Cumartesi günü sahasında oynadığı karşılaşmada taraftarının da desteğiyle Dalyanspor’u 2-1 mağlup etti. Temsilcimiz Gümüşlükspor’un gollerini 40’ıncı 83’üncü dakikalarda Emrehan atarken konuk ekip Dalyanspor’un tek golü ise 43’üncü dakikada kullanılan frikik vuruşu sonrası yaşanan karambolde geldi.

Alınan bu sonuçla puanını 16’ya çıkaran Gümüşlükspor bir maç eksikle liderlik koltuğuna oturdu. Dalyanspor ise 14 puanla 2’inci sıraya geriledi.

Muğla Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden diğer temsilcimiz Karaovaspor ise sahasında Muğla Üniversitesispor’a 2-0 mağlup oldu. Karaovaspor 1 puanla 11 takımlı ligde 10’uncu sırada yer alıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu