GündemManşet

BODRUM’DA İLK KEZ BELEDİYE GÖNÜLLÜSÜ EĞİTİMİ VERİLİYOR

Bodrum Kent Konseyi Hayvanların Yaşam Hakkını Koruma Çalışma Grubu tarafından geliştirilen projelerden biri olan Mahalle Gönüllüleri Projesi kapsamında, Mahalle Gönüllüsü adayları bir süredir toplantılarına devam ediyor.

Özetle, Proje, gönüllülerin, Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile birlikte, organize bir şekilde çalışarak, hayvanların yaşam hakkını daha kapsamlı olarak korumayı hedefliyor.

Bu bağlamda, 09.12.2019 Tarihinde, Bodrum Deniz Ticaret Odası’nda saat 10:00-16:00 arasında, Bodrum’da Kent Konseyi Hayvanların Yaşam Hakkını Koruma Çalışma Grubu öncülüğünde bir araya gelen Mahalle Gönüllüsü Adayları, İl Özel İdaresi ve Belediye Hizmetlerine Gönüllü Katılım Yönetmeliği çerçevesinde,  Belediye Gönüllüsü Eğitimi alacaklar ve daha sonra duyurulacak olan tarihte, Bodrum Belediyesi tarafından kendilerine verilecek olan Belediye Gönüllüsü Kimliklerini, Bodrum Belediyesi Başkanı Sayın Ahmet ARAS’ ın elinden alacaklar ve Bodrum’un ilk resmi kimlik belgeli Belediye Gönüllüsü olacaklar.

Belediye Gönüllüsü eğitimleri, yeterli sayıya ulaşıldıkça verilmeye devam edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu