EğitimGündemManşet

“BİR TOHUM DA SEN AT” PROJESİNE DESTEK OLDULAR

Bodrum Final Akademi Anadolu Lisesi dokuzuncu sınıf öğrencileri, Bodrum’un yeşil doğasını korumak ve kaybolan ekolojik dengeye katkıda bulunmak amacıyla örnek olacak bir projeyi hayata geçiriyor.
Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı ile birlikte “BİR TOHUM DA SEN AT” projesini hayata geçirmek için 6 Aralık 2019 Cuma günü saat 10.00 da Turgutreis Bodrum Sağlık Vakfı’nda tohum toplarını hazırlayan olan öğrenciler, 2020 Nisan ayında bu toplarını hep birlikte doğaya fırlatacaklar.
Bu proje kapsamında yer alacak öğrenciler, engelli bireylerle iletişim kurarak yaşadığımız dünyanın içinde hepimizin sadece birer birey olduğunun ve engelli engelsiz ayrımı olmadan sadece insan olabilmenin önemli oluğunun altını çizdiler.
Özel gereksinimli çocuklarımızın bireysel gelişimlerini ve toplumla bütünleşmelerini sağlamak üzere gönül verdiğimiz ve amaç edindiğimiz bu projeyi hayata geçirerek Yeşil bir Bodrum’da engelsiz bir hayata merhaba diyeceğiz.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu