AsayişGündemManşet

EV YANGINI CAN ALDI…

Milas’ta bir ikamette yangın çıktı. Yangında 1 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi yaralandı. Ev kullanılamaz hale geldi.

Milas’ın Gazipaşa – Firuzpaşa Mahallesi Dutluharım Sokağında yer alan M.B.’ye ait olan evde yangın çıktı. Gece yarısı saat 03.00 sıralarında çıkan yangını fark eden M.B.’nin bağırma seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Milas Grup Amirliği Ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Sağlık ekiplerinin ve güvenlik güçlerinin de olay yerinde yaptığı çalışmayla ikamette bulunan H. S. ve Y. T. itfaiye ekiplerince çıkarıldı. Yaralanan H.S. ve Y. T. sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından ambulansla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İkamette çıkan yangının tamamen söndürülmesinin ardından evde inceleme yapan ekipler, yangın alanında bir kişiye ait ceset buldu. Cesedin daha sonra yapılan inceleme sonucunda Yüksel Semerci’ye ait olduğu belirlendi. Semerci’nin cansız bedeni Muğla Adli Tıp Kurumu’na sevk edilirken, yaralılardan durumu ağır olan H.S. İzmir Ege Üniversitesi’ne sevk edildi. Diğer yaralı Y.T.’nin ise 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

M.B.’nin baktığı kedilerin bazılarının da çıkan yangında sonucunda küçük yaralanmalar oluştuğu görüldü.
Güvenlik güçleri meydana gelen olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu