ÇevreGündemManşet

Başkan Aras’tan Fırtınadan Etkilenen İş Yerlerine Ziyaret

Ege Kıyıları Olumsuz Etkilendi

 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, şiddetli fırtınadan etkilenen esnafı ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi, 25-26 Kasım tarihlerinde yarımada genelinde hissedilen şiddetli fırtınanın olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak için çalışmalara başladı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP İlçe Başkanı Tuna Işın, belediye başkan yardımcıları, ilgili müdürlükler ve birim amirleri ile birlikte Gümüşlük Mahallesi sahil şeridinde bulunan işyerlerinde maddi zarar gören esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Sabah saatlerinde Gümüşlük Mahallesi’ne giderek fırtınadan etkilenen esnafı ziyaret eden Başkan Aras, yaşanan olumsuzluklarla ilgili bilgi alarak vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Zabıta ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri tarafından tespitlerin devam ettiğini ifade eden Başkan Aras, “Bölgemizde gece saatlerinden itibaren etkili olan fırtına sebebiyle, özellikle Gümüşlük Mahallesi’nde deniz suyunun karaya sürüklenmesiyle birlikte sahil şeridinde yer alan işletmelerimizde maddi zararlar meydana gelmiş durumda. Esnafımızla görüşerek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Ekiplerimiz tespitlerini yapıyor. Gerekli temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını hemen başlattık. Bodrum Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan, Muğla başta olmak üzere kıyı il ve ilçelerde hortumla birlikte şiddetli yağış etkili oldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu