GündemManşetTurizm

DENİZ ORTASINDA SALINCAK KEYFİ

deniz_ortasinda_salincak_keyfi (2)Turizm sezonunun başladığı Bodrum’da sahillerde hareketlilik başlarken, bazı işletmeler Bodrum’a gelen yerle ve yabancı turistleri eğlendirmek için farklı tasarımlar ile mekanlarını ön plana çıkarıyor.

Turizm sezonunun en hızlı ve çılgın yaşandığı Gümbet’te, bu sezon açılan bir beach clup denizin ortasına koyduğu salıncak ile yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çekiyor. Salıncak gün boyunca hiç boş kalmazken, turistler deniz ortasında sallanmanın keyfini çıkarıyor. Hava sıcaklıklarının da hissedilir derecede arttığı şu günlerde denizin ortasındaki salıncakta sallanan yerli ve yabancı turistler aynı zamanda denizin içine konulan bistrolarda da soğuk içeceklerini yudumluyorlar.

Gümbet Sahilinde bulunan birkaç otelin önü dışında sahilde bulunan şezlonglardaki boşluklar dikkatlerden kaçmazken, esnaf bayram ile birlikte turizmin hareketlenmesini beklediklerini söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu