AsayişGündemManşet

4’Ü POLİS 3’Ü BELEDİYE ÇALIŞANI 7 KİŞİ İHRAÇ EDİLDİ

resmi gazeteOHAL kapsamında yeni Kanun Hükmünde Kararname ile Bodrum’da görevli 7 kamu görevlisi görevlerinden ihraç edildi.

Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında çıkarılan 677 ve 678 sayılı Kanun Hükmündeki Kararnameler (KHK), Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

677 sayılı KHK’ya göre, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ile bakanlıklar ve bağlı kuruluşlarda görev yapan 15 bin 726 kamu çalışanı hakkında ihraç kararı verildi.

Bu ihraçlardan 4’ü Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli personel olduğu bildirildi. Daha önce açığa alınan 9 personelden 4’ü bugün yayımlanan KHK ile görevlerinden ihraç edildiler. İhraç edilen polislerden 3’ünün Komiser Yardımcısı 1’inin ise Başpolis olduğu öğrenildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü ve TSK’nın yanı sıra bakanlıklar ve bağlı kuruluşlarında da meslekten ihraç kararları alındı.

İçişleri Bakanlığına bağlı Mahalli İdareler Personeli olarak görülen ve Bodrum Belediyesi’nde görevli 3 memurda ihraç edilenler arasında yer alıyor.  Buna göre, Kanun Hükmünde Kararname ile Bodrum Belediyesi İmara Aykırı Yapılarla Mücadele Birimi Şefi A.A., Bodrum Belediyesi Çözüm Masası Sekreteri A.A. ve N.E.’nin meslekten ihraç edildikleri açıklandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu