GündemKültür SanatManşet

4. MOZAİK SERGİSİNİ AÇIYORLAR

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Mozaik Atölyesi öğrencilerinin 1 yıldır, büyük bir heyecan ve özen ile ürettikleri ürünlerin sergileneceği mozaik sergisi 22 Ekim, 2019, saat 18:30’da, Bodrum Ticaret Odası Sergi Salonunda bir kokteyl ile açılışı yapılacak ve siz değerli Vakıf dostlarımızın ve sanat severlerin görüşlerine sunulacaktır. 22-25 Ekim tarihleri arasında ziyaret edebileceğiniz sergimize bütün Bodrumluları ve sanat severleri davet ediyoruz.

Bodrum halkının, Bodrum Belediyesinin, kamu yöneticilerinin, iş insanlarının ve misafirlerimizin değerli katkıları ile marka olan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, engellilerin özel eğitimi, rehabilitasyonu ve sosyal hayata entegrasyonu konularında “örnek model” olmak için Atölyelerimiz ile de hummalı bir çalışma yürütmekteyiz.

900 m2 kapalı alanı olan, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Gamze Çarmıklı İş ve Sanat Atölyesi binamızda Seramik, Tekstil, Cam Füzyon Atölyelerimiz ile çalışmalarını yürüten Mozaik Atölyemiz, Doğuş Grubunun hibe projesi kapsamında 2015 yılında engelli bireyler ve ailelerine mozaik kursu ile başlayan taş mozaik çalışmalarına, cam ve ayna parçalarını da ekleyerek ürün yelpazesini genişletmiştir.

4 yıl içinde mozaik atölyemizde eğitim gören 50 öğrencimiz mozaik becerisi kazanmış olup, her geçen gün artan öğrencisi sayısı ile üretimine devam etmektedir.Mozaik Atölyesinde düzenli olarak üretim yapan mozaik sanatçısı öğrencilerimiz;Ali Çelik, Başak Ergelen, Beray Deniz Tanrıverdi, Canser Yeter, Efe Erden, Emire Acar, İlyas Ören, İrem Kaya, İsmail Çınar, Kaan Ünaydın, Makbule Kansu Nergiz, Mehmet Özen, Mert Dede, Murat Taşçı, Müge Özgen, Necla Elvin Örkün, Pelin Uğursoy, Samet Çağlar, Sevda Yerleşti, Tansu Eker, Yavuz Mehmet Büberci çok sevgili Gönüllülerimiz; Yevkine Berberoğlu Bulur, Sibel Boyacı, Dilek Erbir, Nadir Hasbay, FerhunErbir,Aynur Bursalıoğlu, Ayşe Uğursoy, Ayşegül Dede, Gülen Ergelen, Kadriye Çağlar, Kemal Örkün, Müge Taşçı,Sevinç Özgen ile harikalar yaratmaktalar. Sergimizi görünce şahit olacağınız bu özel ve güzel çalışmaları bu güzel ekibimiz yarattı.

Öğrencilerimizin ve gönüllülerimizin özverili çalışmaları sonucunda ortaya çıkan ürünler, her sene Bodrum’un tanınmış mekanlarında açılan sergilerle satışa sunulmuştur. Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı yararına satılan ürünler Bodrum halkının yoğun ilgi ve sevgisini kazanmış ve açılan sergilerin ilk günlerinde tükenmiştir.

Sergimize gelerek vereceğiniz katkı için hepinize teşekkür ediyoruz. Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Sanatçı öğrencileri olarak sizleri sergimize davet ediyoruz.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu