EkonomiGündemManşet

CNR YACHT FESTİVALİ BAŞLADI

Roda Yacht Tersane Turizm Denizcilik sahibi ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Sayın Orhan DİNÇ 16 – 20 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleşen, CNR Yacht Festivali’ne katılım sağladı. İstanbul’un en büyük ve merkezi yat limanı Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nda gerçekleşen festivale Yat İmalatın öncüsü olan Roda Yacht tersanesinde ürettiği ve fuarın en büyük, en gösterişli, en pahalı olan teknesi ile katılım sağladı.

Başkan DİNÇ CNR Holding ve DENTUR İşbirliği ile organize edilen Türkiye’nin en görkemli denizcilik festivalinde tüm ilgiyi kendi tersanesinde üretmiş olduğu Mega Yat’ına çekti. Dünya markalarını temsil eden firmaların yanı sıra en prestijli Türk firmalarının yer aldığı festivalde Mega Yat kategorisinin en iyisi ve en büyüğü olan teknesinde basınla röportaj yapıp Bodrum olarak yat imalatında çok daha iyi yerlere geleceklerini bildirdi. İstatistiklerin bu sene geçen seneye oranla arttığını ve bu anlamda daha ileriye gideceklerini belirtti. Dünya markaları ile yarışan Roda Yacht kendi üretimi teknesinde festival süresince ziyaretçilerini misafir edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu