AsayişGündemManşet

SAHTE ALTIN ŞEBEKESİNE DARBE…

Bodrum’da kuyumculara sahte altın bilezik sattıkları suçlamasıyla 1’i kadın 4 kişi gözaltına alındı. şahıslar bugün adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre Ortakent Mahallesinde faaliyet gösteren kuyumcuya giren E.B. adlı kadın, kuyumcuya 5 bin TL’ye 24 gram sahte altın bilezik sattı. Kuyumcunun bileziğin altın olmadığını anlamaması üzerine yaklaşık 3 saat sonra başka bir kadın aynı kuyumcuya giderek bir adet sahte altın bilezik satmaya çalıştı.

Durumdan şüphelenen kuyumcu, bileziğin altın olup olmadığını anlamak için incelemek istedi. Bunun üzerine kadın bileziği de alarak hızla bölgeden uzaklaştı.
Kuyumcunun ihbarı üzerine Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri inceleme başlattı. Polis ekipleri bölgede durumundan şüphelendikleri K.T.B. adlı şahsı gözaltına aldı.

Çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye alan ekipler, olayla ilgisi olduğu tespit edilen E.B. adlı kadın ile F.M. ve S.G. adlı şahısları sahte kimlikle giriş yaptıkları Bodrum’daki bir otelde gözaltına aldı. Şahısların kullandığı otomobilde 2 adet sahte bilezik ele geçirildi. İlçedeki bir kuyumcuya daha sahte altın bilezik sattıkları belirlenen şüphelilerin, bir süre önce İstanbul’da kiralık araçla Bodrum’a geldiği tespit edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan E.B. adlı kadın ile K.T.B., F.M. ve S.G. bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili bir kişinin daha arandığı bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu