ÇevreGündemManşet

YIKIMLARDA SONA GELİNİYOR

Bodrum’da imara aykırı villa, rezidans, iskele ve otel inşaatı gibi yapılardan bazılarının yıkım işlemi tamamlandı, bazıları devam ederken bir kısmında ise yıkım işlemi durduruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un geçtiğimiz haftalarda ikinci kez incelemelerde bulunduğu Bodrum’da özellikle kıyı şeridinde hızlandırılan yıkım işlemleri Bakanlık yetkilileri ile Bodrum Belediyesi ekiplerinin gözetiminde devam ediyor.

Gümbet, Yalıkavak, Türkbükü, Gündoğan, Gölköy, Torba mahallelerinde tespit edilen imar ve ruhsata aykırılıklar bulunduğu gerekçesiyle yapımı durdurulan projelerden bazılarında yıkımlar tamamlandı. Yıkımı tamamlanan projelerde hafriyat kaldırma çalışmaları yürütülürken Yalıkavak Mahallesindeki inşaat firması mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı alarak yıkım işlemi durdurdu.

Gündoğan’da da yıkım işlemi tüm hızıyla sürüyor. Her biri işaretlenen kaçak yapıların içine giren küçük iş makineleri, kaçak binalardaki yıkıma devam ediyor.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu