GündemManşet

BJK 114 YAŞINDA

bodrum-beşiktaşBeşiktaş Jimnastik Kulübü’nün (BJK) 114’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Bodrum’da gece düzenlendi.

Bodrum Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Kulübün eski yöneticilerinden Metin Keçeli, Fahrettin Curoğlu ve taraftarlar katıldı.

Bodrum Kaymakamı Yılmaz, etkinlikte yaptığı konuşmada, sevgi, dostluk ve kardeşliğin önemini vurguladı. Farklılıkların zenginlik olduğunu belirten Yılmaz, “Bunun kıymetini iyi bilmemiz lazım. Çünkü birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Beşiktaşlıların sevincini paylaşmaktan mutlu oldum.” dedi.

Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Uğur Özçayır da derneklerinin Beşiktaş’ın 100’üncü yılında kurulan 100’üncü dernek olduğunu ve bunun gururunu yaşadıklarını söyledi.

Taraftarların ellerinde Beşiktaş bayrakları ile tezahürat yapıp, marşlar söyledikleri gecede, pasta kesilmesinin ardından hediye çekilişi yapıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu