EğitimGündemManşet

EMNİYET KEMERİNİN ÖNEMİ BÖYLE ANLATILDI

Kaza esnasında emniyet kemerinin önemini anlatmak amacıyla Emniyet Kemeri Simülatör Aracı Bodrum’a getirildi. Araca binenler, emniyet kemerinin önemini uygulamalı olarak öğrendi.

Emniyet kemeri kullanmayan araç sürücülerinin ve yolcularının karıştığı trafik kazalarında araçların devrilmesi ve yolcuların araçtan dışarı savrulması nedenli ölüm ve yaralanma konusunda bilgilendirmelerini sağlamak ve emniyet kemeri kullanımının önemini anlatmak amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim ve Araştırma Daire Başkanlığı bünyesindeki Emniyet Kemeri Simülatör Aracı Bodrum’a getirildi.

Bugün sabah saatlerinden itibaren vatandaşlar yetkililerin gözetiminde Bodrum Belediye Meydanı’ndaki araca bindirildi. Özel kurulan sistemle döndürülen araca binen vatandaşlar, araçtan indiklerinde bundan sonra kesinlikle emniyet kemeri takacaklarını söylediler. Uygulamayı Bodrum İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sadık Özilhan da takip ederken Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Asım Tatar, trafikte emniyet kemerinin önemi ile ilgili vatandaşlara ve öğrencilere bilgiler aktardı.

Araç, yarın(Salı) günü de sabah saat 09.00’dan 17.00’a kadar uygulama gerçekleştirilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu