AsayişGündemManşet

AKILLI KAVŞAĞI UÇARAK GEÇTİ

Bodrum-Turgutreis Karayolu Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan akıllı kavşakta, gece yaşanan kazalar ucuz atlatılırken o anlar güvenlik kameralarınca kayıt edildi.

İki ayrı trafik kazasının ilkinde, kavşağa hızlı giren lüks cip, kontrolden çıkıp akıllı kavşaktaki adacığın üzerini aşarak, hızla yolun karşına savruldu. Devrilip yol kenarındaki reklam tabelalarına çarpan lüks cipteki bir kişi yaralandı.

Araçtan sağ kurtulan kazazedeler, kaza sırasında araçta olan ve daha sonra ortadan kaybolan köpeklerini bulmak için bölgede bir süre arama yaptı.

İkinci kaza ise tamda kaza yerinde aracını park edip yardıma gitmeye çalışan bir vatandaşa kavşağa hızla çarpıp savrulan başka bir otomobil çaptı.

Art arda meydana gelen iki ayrı trafik kazasında, toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ambulanslarıyla, ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Bitez kavşağında yaşanan trafik kazaları dikkatsiz sürücülerin hızla gittiklerinde neden olduklarını gözler önüne serdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu