ÇevreGündemManşet

DİŞİ FOK YORGUNLUK ATIYORMUŞ…

Bodrum’da yaralı olduğu ihbarı ile ekipleri harekete geçiren Akdeniz Fokunun gayet sağlıklı olduğu tespit edilince rahat bir nefes alındı.

Gündoğan Mahallesinden gelen, bir fokun bitkin şekilde su üstünde durduğu ihbarını değerlendiren ekipler bölgeye gittiklerinde, dişi olduğunu tahmin ettikleri Akdeniz fokunu uzaktan inceledi.

Bodrum Belediyesi Veterineri tarafından çekilen fotoğraf ve videolar Su Altı Araştırmaları Derneği vasıtası ile uzmanlara ulaştırılırken, yapılan değerlendirmelerde yetişkin bir dişi olduğu değerlendirilen Akdeniz fokunun hiçbir anormallik ve fiziksel rahatsızlığının olmadığı görüldü.

Yetkililer, Akdeniz fokunun yabani bir canlı olduğunu belirterek  vatandaşlardan foka yaklaşmadan, beslemeden, birlikte yüzmeye çalışmadan, rahatsızlık vermeden fotoğraf ve video çekmesi ve bu dokümanları Su Altı Araştırmaları Derneği irtibat numaraları yada bodrum belediyesine iletmelerini istediler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu