EğitimGündemManşet

40 YILLIK TECRÜBE BİTEZ’DE DE HİZMET VERECEK…

Final Akademi Okulları, Eğitimde 40 yıllık tecrübe ile Bodrum Bitez mahallesinde eğitim öğretim hizmetine başladı.

Final Akademi Okulları, Eğitimde 40 yıllık tecrübe Bodrum Bitez mahallesinde eğitim öğretim hizmetine başladı. Final Akademi Okulları, Kurucu müdürü Ali Coşkun ile Kurucu Ortaklardan Birol Karaman basın toplantısı düzenleyerek akademi hakkında açıklamalarda bulundular.

3800 metrekare kapalı alan üzerinde 5000 metrekarelik alanda 35 personel ve yaklaşık 530 öğrenci kapasitesi ile hizmet vereceklerini belirten Kurucu Müdür Ali Coşkun, “1980 yılında kurulan kurumumuz Türkiye’nin dört bir yanındaki kurumlarıyla bu güne kadar 4 milyonun üzerinde öğrenciyi sınavlara ve yaşama hazırladı.” dedi.

Ali Coşkun açıklamasında “Kurumlarımız bugüne kadar kendisine emanet edilen her genci çıkabileceği en yüksek düzeye çıkarmaya çalıştı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye birincilliğinin yanı sıra kitlesel başarıda da zirvede yer aldı. Yetiştirdiği her öğrenciyi Türkiye Cumhuriyeti’ne armağan etti. Ülkemizin her köşesinde, her makamında onlarla karşılaşmak en büyük gurur kaynağımız oldu. Final Okulları, değişen ve dönüşen eğitim sistemimiz içinde daima Türk Milli Eğitimi’ne daha fazla katkı sunmak için çaba sarf ederek bu günlere geldi. Bugün Uluslararası Final Üniversitesi, Final Kampüs Okulları, Final Akademi Okulları, özel öğretim kursları, kişisel gelişim kursları, Hedef kolejlerinden oluşan 600’ün üzerinde kurumları ve yanında Final-Formül-FDD-Hedef markalarındaki yüzlerce çeşit yayınlarıyla da Türk Milli Eğitimi’nin hizmetindedir” diye konuştu.

Üniversiteye Yerleştirmede %92 İle Rekor Kırdık

Gazetecilere akademi binasını gezdiren ve tam olarak bir hafta sonra tam teknoloji ve digital sistem ile donatılan kurumun hizmete gireceğini belirten Ali Coşkun “Bodrum’da 2016 yılında özel öğretim kurslarımız ile öğrencilerimizi üniversite sınavlarına hazırlamaya başladık. Bodrum 1, 2 ve 3.sü … gibi derecelerin yanında üniversiteye yerleştirmede % 92’lik rekor bir orana ulaştık. Bodrum öğrenci ve velilerinin bize olan inanç ve güvenini boşa çıkarmadık. Son 10 yıldır Bodrum’da arge çalışmaları yaparak Bodrum halkının Türkiye’nin eğitim markası Final’in okullarına ihtiyacı olduğunu gördük. Final ailesi olarak, değişen ve dönüşen eğitim sistemimizde 40 yıllık kurumsal birikimimizle ve yeni ihtiyaçlara uygun bir okul konseptiyle hizmet etmeye devam edeceğiz. Bodrum Final Akademi Okulları kampüsümüzde Ortaokul ve Anadolu Lisesi olmak üzere iki okulumuz bulunmaktadır. Bodrum Bitez Mahallesi, Yahya Çavuş Caddesi’ndeki okulumuz, toplam 530 öğrenci kapasitelidir. 5000 metrekare kapalı alan ve 2000 metrekare açık bahçe alanına sahiptir. Her alanını, öğrencilerimiz için rahat bir öğrenme ortamı sağlayacak şekilde planladık. Öğrencilerimiz, özel servis gibi hizmetlerin yanı sıra toplu taşıma ile de çok rahat okulumuza ulaşabilmektedir. Okul kampüsümüzde 2 adet labaratuvar, 2 adet kütüphane, 3 adet müzik ve görsel sanatlar dersliği, teknoloji ve tasarım dersliği,  çok amaçlı konferans salonu, yemekhane, mutfak, kantin, kapalı ve açık spor salonu, plates ve jimnastik salonu, kapalı etkinlik alanları, 4 adet bireysel etüt alanı, 22 derslikli oyun ve aktivite alanları, idari bilimler gibi bölümler bulunmaktadır” dedi.

Bodrumlu 507 Öğrenciyi Üniversiteli Yaptık

Kurucu Ortaklardan, Yönetim temsilcisi Birol Karaman ise yaptığı açıklamada bugüne kadar Bodrum’da 507 öğrenciyi üniversiteli yaptıklarını belirterek  “İngilizce ve Almanca ağırlıklı eğitim veriyoruz. Önceliğimiz akademik başarının elde edilmesi.

Bu nedenle okullarımızda “soru sormanın, farklı bir birey olmanın, farklı düşünmenin teşvik edildiği bir ortam oluşturduk.” Sevgi kültürü üzerine kurulu eğitim modelimizde, öğrenciler hem müfredatı daha iyi öğrenecekler hem de akademik başarıya odaklı sınavlara hazırlık süreci yaşayacaklar. Bireysel farklılıklarını dikkate alarak öğrencilerin sanatsal, sportif etkinliklerdeki becerilerini arttırmanın yanı sıra onlara iyi bir yabancı dil öğrenme ortamı da hazırladık. Her dakikası dolu dolu planlanmış eğitim çalışmalarımızda, alanında yetkin öğretmenlerimizle öğrencilerimizi hayata hazırlayacağız. Okullarımızda,40 yıllık kurumsal birikimimiz ile öğrencilerimize zengin yayın seçeneği sunularak okul ve sınav başarısı odaklı çalışmalar yapılacak. Disiplinli ve hoşgörülü bir öğrenme ortamında, interaktif yayınlar da kullanılarak öğrenmeyi eğlenceli halde gerçekleştireceğiz. 3 Eylül 2019 Salı günü Okula Kabul Sınavı ile de tüm grupların çalışmalarını başlatıyoruz. Bu sınava tüm 5, 6, 7, ve 8. sınıf öğrencilerimiz katılabilir. Okulumuzun çalışmaları hakkında detaylı bilgi almak ve öğrencilerinin sınava kayıtlarının yaptırmak için tüm velilerimizi okulumuza davet ediyoruz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu