Foto GaleriGündemKültür SanatManşet

BODRUM’DA CAZ GÜNLERİ BAŞLADI

Bodrum’da üçüncü kez düzenlenen Caz Festivali muhteşem bir açılış konseri ile başladı. 3.Bodrum Caz Festivalinin bu yılki konsepti “Saz ve Caz” oldu.

Caz Derneği tarafından düzenlenen Bodrum Caz Festivali üçüncü yılında 1 -9 Eylül 2019 arasında gerçekleşiyor. Festivalin üçüncü yılında tema Saz ve Caz / Jazz with an Ethnic Touch olarak belirlendi.

Bu senenin bir özelliği de Rhodes Jazz Festival ile Bodrum Caz Festivali’nin “Kardeş Festival” olması. Festivalde Bodrum Kalesi, Denizciler Meydanı, Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü gibi yarımadanın çeşitli mekanlarında birbirinden özel 11 proje ile yerli ve yabancı sanatçılar yer alacak.

Festivale, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü, Muğla Belediyesi, Bodrum Belediyesi katkıda bulunurken Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Muğla Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü, İsrail Büyükelçiliği, Helenic Republic Ministry of Tourism, Europe Jazz Network ve Redwood Entertainment kurumsal destek veriyor.

Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde gerçekleşen festivalin açılış konserinde, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Deniz Yıldızları Caz Orkestrası ile Klarnet Virtüözü Hüsnü Şenlendirici izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Çok sayıda caz sever konser sonunda sanatçıları dakikalarca ayakta alkışladı.

Öte yandan, Caz Derneği Başkanı tarafından festivale destek verenlere plaket takdim edildi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu