AsayişGündemManşet

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ…

Bodrum’da 14 Ağustos günü silahlı saldırıya uğrayan Ahmet Atik, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Olayda bir kurşun yaralılardan birinin topuğuna isabet ederken, diğer yaralı Ahmet Atik’in ise sırtına isabet etti. Yaralılar ilçedeki hastanelere kaldırıldı.

Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri yakalamak için başlattığı çalışmada, çalışma neticesinde olayı gerçekleştiren B.Ç isimli şahıs yurtdışına çıkmak isterken İzmir Adnan Menderes Havalimanında gözaltına alındı.

Diğer şüpheliler H.N.U, O.P. ve H.A. ise Bodrum’un farklı mahallelerindeki ikametlerinde eş zamanlı operasyonla yakalandı. Şüpheli şahısların ikamet, araç ve üzerilerinde yapılan aramada 3 adet ruhsatsız tabanca, 70 adet fişek, 10 adet el telsizi ele geçirildi.

Şahıslar 18 Ağustos günü emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri mahkemece ‘Ateşli silahla öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanarak cezaevine yollandı.

Silahlı saldırıda ağır şekilde yaralanan Ahmet Atik, bugün tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybetti. Atik’in cenazesinin Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği bildirildi.

Olay, 14 Ağustos günü sabaha karşı Eskiçeşme Mahallesi Büyük İskender Caddesi üzerinde yaşanmıştı. Gümbet Barlar Sokağı’ndaki bir mekandan çıkan Ahmet Atik ile yanındaki bir kişi, Büyük İskender Caddesi’ndeki evlerine girecekleri sırada, silahlı saldırıya uğramıştı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu