GündemKültür SanatManşet

FRANGOULİS BODRUM’DA SAHNEYE ÇIKTI

Yunan asıllı ünlü tenor Mario Frangoulis, Bodrum’da konser verdi.

Temiz vokal yorumları, 5 farklı dilde parça seslendirebilmesi, klasik-çağdaş eserleri karma yorumlaması ve müzik türlerini birbirlerine kombine etmeyi sevmesi ile tanınan tenor Mario Frangoulis, Bodrum Antik Tiyatro’da sahne aldı.

Daha önce de Türkiye’de konserler veren ve beğeniyle takip edilen ünlü tenor, Orkestra şefi Lukas Karytnos yönetiminde İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası eşliğinde seçkin repertuvarıyla çok özel bir gece yaşattı. Dünya Ensefalit Topluluğu’nun Küresel Onur Elçisi ve uluslararası çapta tanınan genç soprano Aliki de ünlü tenora eşlik etti.

Sahnede bir konuşma yapan Yunan asıllı ünlü tenor Mario Frangoulis, Bodrum’da olmaktan ve Antik Tiyatro’da konser vermekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek şunları dile getirdi:

“Bugün İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ile konser veriyoruz. Bir süredir Türkiye’nin farklı yerlerinde birlikte sahneye çıkıyoruz. Çok gurur duyuyoruz çünkü biz çok iyi komşuyuz. Siz çok iyi komşusunuz. Müzik ve şiirle iki ülke arasındaki bu dostluğu daha da büyütebileceğimizi umuyorum. Benim büyükannem İstanbulluydu. Beni yetiştiren babam da İzmirliydi. Dolayısıyla çok güçlü bir bağımız var.”

Konseri, emekli Orgeneral Çetin Doğan ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un da aralarında olduğu çok sayıda sanatsever izledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu