GündemManşetSiyaset

CUMHURBAŞKANLIĞINDA MUĞLA ZİRVESİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan Okluk Konuk evinde Muğla zirvesi gerçekleştirdi.

Bir süre dinlenmek ve çalışmaları yürütmek için geldiği Marmaris Okluk Konuk Evinde ilk olarak İl Başkanı Kadem Mete’yi kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan bir gün sonra İl Başkanı Başkanlığın’da ki İl Kadın Kolları Başkanı, İl Gençlik Kolları Başkanı, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, İl Yürütme Kurulu, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarından oluşan heyet Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ağırlanmak üzere davet edildi.

Dört buçuk saat süren bu toplantıda tüm teşkilat mensuplarıyla tek tek tanışan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belediye Başkanları ve İlçe Başkanlarının projelerini ayrıntılı şekilde dinleyerek Muğla’ya yapılacak olan yatırımlar noktasında ilgili bakanlıklara gerekli talimatları verdi.

21 Ağustos 2019 Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Başkanlığında toplanan, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Bakan Yardımcılarından oluşan heyet Ankara’da bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde İl Başkanımız Kadem Mete ve beraberindeki heyetle bir araya geldiler.

Muğla’ya yapılmnası planlanan yatırımları ve çalışmaları anlatmak üzere toplantıya Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan ve Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz katıldı.

Toplantıda Muğla’ya yapılacak yatırımlar tek tek gündeme alınarak, ilgili bakanlıklar tarafından çalışmalara başlanmasına karar verildi.

 

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu