ManşetSpor

Anadolu Efes ile Kıyasıya Mücadele

Çağdaş Bodrum Basket Oyunu Bırakmıyor

 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor ligde 17. Hafta maçı kapsamında Anadolu Efes ile İstanbul Deplasmanında karşılaştı.

Maça Maça Dominic Jordan Artis, Can Uğur Öğüt, Amar Alibegovic, Jaron Tremel Johnson, Ahmet Düveloğlu ilk beşi ile başlayan Çağdaş Bodrum Spor, Anadolu Efes ile oynadığı ilk periyodu 18-19 önde bitirdi. Hücumda ve müdafaada takımını iyi disipline eden Ahmet Çakı, ikinci Periyodun sonlarında savunmasını sertleştirdi. Ege Havza’nın ve Fatih Cantitiz ‘in de devreye girmesiyle soyunma odasına 35-45 Üstün gitti.

Maçın ikini yarısında yaptığı top kayıplarıyla özellikle Anadolu Efes’in yaptığı hücumlarla potada etkili oldu ve Maçın 3. Periyodunu 61-59 Anadolu Efes önde tamamladı. Maçın son periyodunda Çağdaş Bodrum Spor mücadeleyi bırakmamasına rağmen ligin liderine 87-79 yenildi.

Çağdaş Bodrum Spor ligin 18. Haftasında 28 Ocak Pazar günü saat 15.30’da Menteşe Kapalı Spor Salonu’nda Türk Telekom ile oynayacak. Son dönemde çıktığı karşılaşmalarda kendi evinde karşı takım için zor bir rakip olan Çağdaş Bodrum Spor ve Türk Telekom arasında oynanacak ve oldukça çekişmeli geçecek bu karşılaşmaya tüm Muğla Halkı davetlidir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu