EkonomiGündemManşetSağlık

BİR UYARIDA MİTSO’DAN

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, her ne kadar alınan önlemler yumuşatılsa da salgın riskinin hala devam ettiğini belirterek işyerlerini önlemler konusunda uyardı. Sağlık Bakanlığının salgına karşı 14 maddeden oluşan önlemler afişinin yanısıra “lütfen sosyal mesafeye dikkat ediniz” ve “lütfen maskesiz girmeyiniz” şeklinde afişler hazırlatan MİTSO, bunları üye işyerlerine dağıtmaya başladı.

MİTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Turhan ve Oda Meclisi Üyesi Hakkı Ayakdaş ile birlikte işyerlerini ziyaret eden ve koronaviris salgını konusunda uyarılarda bulunan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, koronavirüs salgın tehlikesinin henüz tamamen geçmediğini belirterek “Üyelerimize bu tehlikenin devam ettiğini hatırlatıyoruz. Hazırlattığımız “lütfen maskesiz girmeyin” ve “lütfen sosyal mesafeye dikkat edin” şeklindeki afişlerimizi ve Sağlık Bakanlığının salgına karşı 14 maddeden oluşan önlemler afişlerini üyelerimizin işyerlerine dağıtıyoruz” dedi. Özer, salgın konusunda herkesin dikkatli olması gerektiğini belirterek “Henüz her şey bitmiş değil. Tehlike devam ediyor. Her ne kadar önlemlerde gevşetmeler yapılmış olsa da hem üyelerimizin kendileri için, hem evdeki aileleri için, hem de işyerlerine gelecek olan müşterileri için korunma önlemlerini devam ettirmeleri gerekiyor. Özellikle maske ve sosyal mesafe kuralına herkes uymalı” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu