GündemKültür SanatManşet

TEMEL DEVRAN KURSİYERLERİ SERGİ AÇIYOR

temel devran kursiyerleri (1)Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (A.S.O) Müdürlüğü “Temel Devran, Eseli ve Tel Kırma Kursu” kursiyerleri Bodrum Belediye Başkan Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen ve kurs öğreticisi Aynur Aydoğan ile 20 kursiyerin katıldığı ziyarette, kurs çalışmaları ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Mehmet Kocadon’u 17 Nisan 2018 Salı günü Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek sene sonu sergisine davet eden Aydoğan, yardımları ve destekleri için Bodrum Belediyesi ve Mehmet Kocadon’a teşekkürlerini bildirdi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Bodrum Belediye başkanı Mehmet Kocadon: “Bodrumumuzun dört bir yanından gelen kursiyerlerle, “Temel Devran, Eseli ve Tel Kırma” geleneğimizi yaşatan kadınlarımıza ve onları yetiştiren siz eğitmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizin emeğiniz, çabalarınız ve yaratıcılığınız bu geleneğimizin gelecekte de yaşamasına imkan sağlayacaktır.” dedi.

Başkan Kocadon kursiyerler tarafından işlenerek kendisine hediye edilen “Tel Kırma Tepsisi” için teşekkür etti.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu