GündemMagazinManşet

ÜNLÜ İSİMLER SAHNELERDE…

Ünlü isimlerin adresi bu bayramda Bodrum oldu. Birçok ünlü isim Kurban Bayramı boyunca tatilcileri coşturmak için sahnelerde yerlerini alıyor.

 

DİVAYI ÇILDIRTTILAR…

 

Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, Kurban Bayramı’nın ilk gününde bir otelde sahne aldı. Sahneye çıkarken müziği giren orkestraya çıldıran Ersoy canlı diye playback çalıyorsunuz onu da beceremiyorsunuz. Aptal bunlar” diyerek açtı ağzını yumdu gözünü.

 

Bodrum’da bulunan bir otelde sahne alan Bülent Ersoy sahneye çıkarken bir anda başlayan müziğe sinirlenerek müziği durdurdu. Canlı performans yerine playback giren orkestraya açtı ağzın yumdu gözünü. Sinirlenen Ersoy “salak bunlar gerçekten salak. Niye açık veriyorsun, madem başladın içerden okuyormuş gibi geleceğim sizlere yedireceğim canlı performansmış gibi” ifadelerini kullandı.

 

Daha sonra Programına Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserleri ile başlayan Bülent Ersoy, güçlü sesi ve eşsiz yorumuyla tam anlamıyla kulakların pasını sildi. Salonu tıklım tıklım dolduran hayranları ile zaman zaman sohbette eden Diva, kendisini dinlemeye gelenleri esprileriyle kahkahalara boğarak konserini doyumsuz bir eğlenceye çevirdi.

 

Bir ara sahneden inerek tatilcilerin arasına karışan Ersoy, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hiç bir hayranı geri çevirmeyerek selfie rekoru kırdı.

 

Konserinin son bölümlerinde Gülşah Saraçoğlu imzalı elbisesi ile sahnenin tozunu attıran Diva, bir buçuk saatlik programını sevenlerinin isteği üzerine yarım saat daha uzatarak bayram coşkusunu ikiye katladı.

 

DEMET AKALIN’IN ARKASI SAĞLAM…

 

5 günlük Kurban Bayramı için Bodrum’a gelen vatandaşlar ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın şarkılarıyla coştu. Demet Akalın şarkı söylerken Okan Kurt ise arkadan DJ kabinine geçerek tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Kurban Bayramının 1’inci günü Bodrum’da konser veren ünlü sanatçı Demet Akalın, yoğun ilgiyle karşılaştı. Gümbet Barlar Sokağında bir klüpte sahneye çıkan ünlü sanatçıya dj olarak Okan Kurt eşlik etti. Eski ve yeni şarkılarını seslendiren Demet Akalın’a sevenleri yoğun ilgi gösterdi. Akalın sahnedeki performansıyla göz doldururken ünlü sanatçının fotoğrafını çekmek isteyen hayranları birbiriyle yarıştı. Demet Akalın, gecenin geç saatlerine kadar sahnede kaldı. Bin kişilik mekana 2 bin kişi Demet Akalını izlemeye gelince izdiham ise kaçınılmaz oldu. Akalın sahneye çıkmadan saatler öncesinden biletler tükendi, eğlence mekanının kapıları erkenden kapandı. Ünlü sanatçı Akalın’ın Dj’liğini ise Okan Kurt yaptı.

 

2 saat sahnede kalan Akalın bayram mesajı göndermeyi de ihmal etmedi. Akalın “Kurman bayramınız kutlu olsun. Bu kadar güzel insan pasha’da benle buluştu. Bu gece unutulmaz olacak. Bayramın ilk günün beraber eğlenerek geçireceğiz. 90 dakikalık sahnemi 120 dakikaya çıkarıyorum. Sizlere bayram hediyem olsun” diyerek şarkılarını seslendirmeye devam etti.

 

FATİH ÜREK COŞTURDU…

Kurban Bayramının 1’inci günü Bodrum’da sahne alan Fatih Ürek tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Kurban Bayramının 1’inci günü Bodrum Rixos Premium’da sahne alan Fatih Ürek tatilcileri coşturdu. Hayranlarıyla buluşan Ürek’in sahne şovları büyük beğeni topladı. Sevilen şarkılarını söyleyen ve tatilcilerle bol bol sohbet eden Ürek, esprileriyle de herkesi kahkahalara boğdu. Bir an olsun yerinde durmayan Ürek bazı şarkıları sevenleriyle beraber söyledi. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Ürek “Herkesin bayramını kutlu olsun. Hep böyle mutlu olun. Rixos Premium Bodrum’da sizlerle olmak beni mutlu ediyor. Sizleri en içten dileklerimle kucaklıyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu